Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

Magyar gyógyítók módszerei a termékenység támogatására: a Vargha - gyógymód

2009.03.05. 18:33 - gyerebaba.hu

Címkék: kínai orvoslás vargha gyógymód

Sorstársak!

 

Újabb olvasnivalót kínálunk azoknak, akik az alternatív és természetes gyógymódok iránt is érdeklődnek!

 Elsőként a Vargha - Gyógymódra szeretnénk a figyelmet felhívni:

 A Vargha metodus szabadalmilag védett módszer, melynek alapját a hagyományos kínai orvoslás és a neurálterápia továbbfejlesztése képezi. A szervezetet egységes rendszernek feltételezve, elsősorban a talpon észlelhető, ún. idegleképeződések ütemezés szerinti ingerlésével olyan külső-belső hatást gyakorolnak a szervezetre, amely képessé teszi azt a regenerálódásra.

Bővebben a kezelés menetéről és egyebekről itt olvashatsz:

Forrás: http://www.varghagyogymod.hu

 

Írjatok!!!

Van Valakinek tapasztalata a gyógymóddal kapcsolatban (pozitív - negatív)?

Nekem annyi, hogy egyik kedves ismerősöm - 4 sikertelen lombik után - ennk a módszernek a segítségével 4 hónap alatt esett spontán teherbe!!!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr5983725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tapi 2009.04.01. 15:00:39

Sziasztok!
Nekem itt ajánlották a Vargha gyógymódot :) előtte is hallottam róla, de nem tudtam mire is jó. Belevágtam:) voltam állapotfelmérésen, azóta már az első kezelésen is túlvagyok! Azt olvastam, hogy az első pár kezelés fáj, ezzel egyetértek. Pár pontom(talpon, lábfejen) nyomogatásánál majdnem leugrottam a kezelőszékről :) és elég drága a kezelés, de manapság mi nem az? A kezelő nagyon kedves volt és az állapotfelmérésen is kedvesek, rendesek voltak velem(és a férjemmel)-és végre mindent elmagyaráztak! Mi miért, hogyan működik, miért működik alul stb. Nekem eddig pozitív tapasztalataim vannak(egyetlen negatív, hogy nehéz időpontot vadászni, mert annyian vannak) és pár hét múlva remélem a pozitív hatásairól is be tudok majd számolni!Ja és kezelés közben is csupa pozitív dologról beszélgettünk a kezelővel,erőt adott!
Ha valakinek van még kérdése, szívesen válaszolok!

Üdv,
Tapi

Pannanna 2009.06.29. 13:32:22

Szia Tapi,

Megírnád mennyibe kerül a kezelés?
Köszi
Panna

Tapi 2009.06.29. 21:14:29

@Pannanna: Szia! Ha jól emlékszem 20e ft az állapotfelmérés, és aztán 7ezer/kezelés-ami kb.50 perc.
Nézd meg a honlapjukat is, ott többet is olvashatsz a kezelésről meg a módszerről! www.varghagyogymod.hu (a köszönő levelekben van sok babás levél-sokaknak ez a módszer segített)
Szurkolok nektek is! :-)

gyerebaba.hu 2009.06.30. 20:32:40

@Pannanna:
Így van, ahogy Tapi mondja: sokaknak segítettek már Vagha Doktorék! :)
Nekem egy olyan barátnőm ajánlotta őket, aki négy sikertelen lombikon volt túl: pihenésképp elment hozzájuk egy kiadós kúrára és 5 hónap múlva spontán babát várt! :
Nagyon szurkolok Mindannyiótoknak!
Puszi: Till

vikk12 2009.09.06. 09:07:10

Kedves Tapi!

Új vagyok ezen az oldalon, ma olvastam, hogy áprilisban kipróbáltad a Vargha gyógymódot. Én és a párom 3 éve dolgozunk a bébin, volt 3 inszem a Kaáliban, közben jártam már természetgyógyásznál és kineziológusnál, de semmi siker. Elhatároztuk, hogy visszamegyünk a Kaáliba, de most már lombik fog következni, amitől azért tartok, mert igazából mindketten egészségesek vagyunk. Ez lenne a mi kis rövid történetünk.
Tegnap viszont merő véletlenségből láttam egy műsort a Vargha gyógymódról és úgy döntöttünk, hogy ezt még utoljára kibróbáljuk. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy te hol tartasz a kezelésekben, van-e már valami eredmény?

Tapi 2009.09.06. 19:33:34

@vikk12: Szia!
Ugyanabban a cipőben járunk, mint ti, sajnos. Mi is mindketten egészségesek vagyunk, semmi problémát nem találtak a dokik, ami akadályozná a teherbeesést. Én is próbáltam a természetgyógyászt(épp hétvégén is kaptam "energiát"-hátha), voltam kineziológusnál, ettem a gynex-et, jártam spéci tornára, kineziológushoz...ááá még tudnám sorolni, de eddig nem lett eredményük :-(( legnagyobb bánatunkra! A Vargha gyógymód már sok mindenkin segített, baba is sok sikerült a hatására, nézzétek meg az intézet honlapján a sok babás köszönőlevelet. Én becsülettel jártam 4 hónapon keresztül, szerintem helyrerakták bennem amit a dokik a hormonokkal jól felborítottak, jobban aludtam, nyugodtabb lettem, kevésbé stresszeltem a kezelések hatására-szóval pozitívan hatott rám, a baba sajnos azóta sem kopogtatott. De lehet, hogy nektek segíteni fog, sosem lehet tudni. Elég drága, úgyhogy én már anyagilag se tudtam-bírtam további hónapokat fizetni, de lehet hogy 1-1 kezelésre visszamegyek még hozzájuk. Az első pár kezelés fájdalmas, leizzadtam az 50 percben, de 5x akkora fájdalmat is kibírnék a gyerekünkért-mindig arra gondoltam amikor fájt. Pár alkalom után jobb lesz, meg is szokja az ember.
Ha kérdésed van még, szívesen válaszolok!

Üdv,
Tapi

vikk12 2009.09.06. 20:53:41

@Tapi:
Szia!

Most egy kicsit letörtem, hogy nektek nem segített a módszer, bár tudom, hogy nincs két egyforma szervezet, kinek ez kinek az segít. Azért drukkolok nektek!!!!!!!!!! Első baba lesz?
Melyik Vargha Intézetbe jártál? Én a győribe szeretnék majd holnap bejelentkezni, már alig várom!!!!!!
Nehezen lehet gondolom bekerülni hozzájuk, olvastam az intézet honlapján, hogy sokat kell várni. Nézegettem a leveleket amiket általában olyanok írtak, akiknek a babavárással volt gondjuk, ami erőt ad nekem.

Amúgy nektek egyáltalán semmit sem találtak a dokik? Nekem végülis annyit, hogy kicsit sűrűbb a nyákom, mint kellene, és nehezen jutnak be a kis katonák. De ez szerintem még nem probléma azokhoz képest amiket hallani lehet. Ráadásul az inszem. szerintem azért van, hogy a hímivarsejteket ezen a nyákon átszúrva helyezzék el a méhben, ha jól tudom.
Nekem olyan érzésem van, hogy lehet van még más probléma is, csak nem találták meg. Annyira egy kaptafára megy minden a Kaáliba. Én egyszer kérdeztem az orvosom, hogy miért nem sikerülnek az inszemek, de megfogadtam, hogy többet nem kérdezek. Nagyon nem tetszett neki, elkezdett latinul halandzsázni, na nekem annyi elég is volt. Én nem az ő szaktudását kérdőjeleztem meg, csak választ szerettem volna a kérdéseimre. Itt Győrben is sok a "beteg", így ilyenekre nem nagyon jut idő.
Mindenkinek vidám, szép hetet kívánok!

Viki

Tapi 2009.09.06. 22:53:37

@vikk12: Ne törj le, tényleg lehet hogy nektek a Vargha módszer fog segíteni...és ha nekünk 2-3 hónapon belül összejön, az is lehet hogy a talpnyomkodás hatása is, nem minden hat azonnal az is biztos.
Igen, első babánkra várunk-vágyunk! Köszi szépen a drukkot, mi is szurkolunk nektek!
Eddig semmit nem találtak nálunk, férjem rendben van, van elég kiskatonánk, nekem van peteérésem, vizsgálatok eredményei jók és átjárhatóságin is mindent rendben találtak. Azt halkan jegyzem meg, hogy szerintem nem néztek még meg mindent...pl hogy nem termel-e a szervezetem olyan ellenanyagot ami elpusztítja a kiskatonákat vagy valami nem akadályozza-e a beágyazódást?(lehet h összejön, csak nem tud megtapadni....erre is gondoltam már amikor extra későn 38-40 napra jön meg)
Amúgy totál tanácstalanok vagyunk...mi is arra vágynánk, hogy végre 1x egy normális orvos elmagyarázza a dolgokat és kiderítse hogy miért nem sikerül a baba(ahelyett h egyből a hormont nyomná belém, jól összezavarva a szervezetem)

vikk12 2009.09.07. 21:00:16

Sziasztok Lányok!

Segítsetek!!!!
Teljesen összezavarodtam, nem tudom, hogy mit csináljak mi lenne a jobb. Az előző egy-két írásomat, ha olvastátok abból nagyjából kiderül a történetünk. Röviden: tavaly 3 sikertelen inszem. a Kaáliban, közben természetgyógyász, kineziológus, pszichológus semmi kézzel fogható eredmény + 6 hónap anyóséknál, mert építkeztünk.
A hétvégén felcsillant a szemem a Vargha módszer hallatán, hát ma felhívtam őket és csak november közepére kaptam időpontot. Az nagyon sokára lesz még, közben meg telik az idő, és ki tudja, hogy mennyi ideig kell és tudunk oda járni, nem beszélve az anyagiakat.
Most úgy érzem, hogy inkább visszamennék a Kaáliba lombikra, de nagyon félek a hormonoktól. Nekem a tavalyi 3 dózis nagyon betett, mert idegileg és érzelmileg nem tudtam feldolgozni. Tudom, hogy erősebbnek kellene lennem, pedig nem az a fajta vagyok akinek csak úgy az ölébe hullanak a dolgok.
Szóval nehéz döntés lesz.
Szerintetek?????

Viki

Tapi 2009.09.08. 10:12:16

@vikk12: Szia Viki!
Ebben nem lehet tanácsot adni, mert nektek kell döntenetek...tudom hogy nehéz :-( mindenki maga érzi, hogy mi lenne a jó neki....én pl tavasz óta nem mentem orvos közelébe, mert szünetre volt szükségem, megviselt engem is a hormon-bombázás. Azt meg felejtsd el, hogy erősebbnek kellene lenned, mert az aki éveket küzd azért hogy gyermeke legyen, vizsgálatokra jár és sok kudarc,fájdalom és megpróbáltatás ellenére is kitart és bízik, az elég ERŐS EMBER! Az összes inszemre-lombikra járó pár megérdemelne egy jó nagy kitüntetést az ereje és bátorsága miatt! ;-) ez az én véleményem!

(én a pesti király utcai Vargha intézetbe jártam és amikor felhívtam őket,aznapra kaptam állapotfelmérésre időpontot-vki épp lemondta, köv-ő héten már kezelésre mentem. Nem mondták, hogy telefonálj, hátha lemondja valaki? mindig van olyan...)

Évi

Tapi 2009.09.08. 10:47:57

Na csajok, szépen megszívtam/tuk :-( hívtak a Kaáliból, hogy a jövő heti konzultációnk ugrott a dokival, mert konferenciára megy, utána meg szabira. (július közepén kaptam az időpontot 2 hónapja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) A legközelebbi időpont ennél a dokinál TALÁN november eleje, másik dokinál október vége-EZT NEM HISZEM EL!!!Várunk 2 hónapja és várjunk még 2 hónapot egy konzultációra.......elegem van, most én akadtam ki! :'-(((( Utálom az egész magyar egészségügyet, úgy ahogy van!

Tapi 2009.09.08. 11:21:56

Új időpont: november eleje.....ezt dobta a gép. Közben(ahogy telefonáltam a Kaáliba), egy munkatársam-barátnőm átküldte az UH-s képét, így közölve hogy babát vár....Miért kell most ezt kapnom?? Így együtt ezt az egészet?

Úgy fáj már a lelkem így is :'-(((

vikk12 2009.09.08. 20:55:39

@Tapi:
Szia Évi!

Köszi a bátorítást!
Fel a fejjel a neked is,olvastam, hogy kitoltak veled a Kaáliba.
Ilyenkor az ember amúgy még plusszba bevonzza a babás dolgokat. Ilyenkor látod a legtöbb terhes anyukát, a babás filmeket és ilyenkor jelentik be az ismerősök, hogy baba lesz náluk. Nagyon nehéz ezt megélni, én már volt amikor szégyelltem magam, mert irigy voltam, hogy bezzeg nekik összejött és persze egyszerre. Tudom, hogy ez nem jó, azóta is próbálom elhessegetni az ilyen gondolatokat. Végülis nekem nem lesz jobb, ha másoknak is problémájuk van.

Sokat gondolkoztunk és beszélgettünk a párommal és végül a Kaáli mellett döntöttünk. Még a héten próbálok időpontot kérni.
Remélem itt Győrben kicsit jobb lesz a helyzet. Nem is tudom, hogy igazából mi lesz, mert március óta még a közelébe sem voltam a babagyárnak, de közben megcsináltattam egy csomó vizsgálatot ami a lombikhoz kell. Csak kérdés, hogy még elfogadják-e az eredményeimet????
Neked már volt lombikod vagy még az inszemet próbáljátok?

Viki

gyerebaba.hu 2009.09.09. 13:29:49

Sziasztok Viki és Tapi!!!

Jövök egy kis bátorítással!

Viki!
A Kaáli fantasztikus intézmény, már a többihez képest, mi 5-öt próbáltunk végig a 6 év alatt, amíg megküzdöttünk Lencsiért! Most vagyok Vele 36 hetes, 4 inszem után 4 lombikra sikerült - addig semmi! Még annyit: van egy spontán, már 8 éves kisfiunk, utána hormonális másodlagos meddőség lépett fel - és ezt ÉN derítettem ki!!! :(
Dióhéjban: a Kaáliban nem figyelnek a pajzsmirigyre, az inzulin szintedre, nem néznek genetikát, vérzékenységet! Letöltötted már a csekk-listát, amit a sorstárs Lányokkal gyűjtöttünk? Itt van fent a blog bal sarkában!
Szóval, ha babát szeretnél, azt javasolnám: NE várj csak a kaális dokira, hanem csináltass egy pajzsmirigy kontrollt (TSH, fT3, fT4, anti-TPO)! Ha a TSH 2,5 felett van, nagy eséllyel nem fog megtapadni a baba!!! (Az enyém 5 felett volt, így akart a dokim meglombikolni, de nem hagytam magam! Elmentem a Mens Mentisbe, ahol egy endokrinológus fél év alatt beállította a hormonjaimat, és érdekes mód: januárban sikerült a lombik!)
Másik: nézess 2 pontos terheléses cukrot + inzulint!!! Éhgyomorra vesznek vért, utána megiszod a cukros lötyit és 120 percnél újra vérvétel. Ha a 120-as cukor 7, az inzulin 30 felett van, Inzulin rezisztens vagy, tehát diéta és Metforminos kezelés lesz! Harmadszor: ki kell szűrni, nincs-e kromoszóma eltérés közted és a párod közt! Negyedszer: meg kell nézetni, nincs-e véralvadási problémád! (Haemofilia, Leiden mutáció).
Ha bármi kérdésed van, írj a gyerebaba@gmail.com-ra, válaszolok!
Üdv: Till (Laura)

gyerebaba.hu 2009.09.09. 13:33:20

Még annyit az előzőhöz:
a Kaális dokimmal egyébként maximálisan meg voltam elégedve! Korrekt volt, és olyan profin csinálta a stimuláció beállítását, mint egy patikamérleg - pedig magas FSH-m van, tehát nehezen vagyok stimulálható. Csak Ők nőgyógyászok, meddőségi specialisták és NEM endokrinológusok, tehát minden orvostól csak a szakterületének ismerete várható el! (Inkább az a szomorú, hogy a Kaáliban nem alkalmaznak endokrinológust, sőt el sem küldenek, hanem Neked kell félig orvossá válnod, hogy ezt megoldd!)

gyerebaba.hu 2009.09.09. 13:41:02

Tapi,
levegő bevesz és lassan kifúj!!!!! November mindjárt itt van, ezt az időt pedig nem kell neked pazarlásként érezned, hanem gondolj rá úgy, mint felkészülési idő! Induljon a vitamin kúra (ha kell, egy kis tisztítás), és sportolsz is valamit. ugye? Rettentő fontos a mozgás ilyenkor előtte, de Te ezt úgyis tudod! :)

Babás csajszival NE is foglalkozz!!! Tudod, hányszor éltem át ugyanezt??? Kell egy túlélési terv, pl. én azt mondtam az hogy agyamnak, ha valaki bejelentette, hogy babás: "fölösleges információ, töröld!!!" - bocsi, durván hangzik, de jót tett mindig!!!
És nem mentem babákat látogatni, hanem egyszerűen eltereltem a figyelmem, próbáltam befelé koncentrálni. Minderre 5 év tömény depi után sikerült átállnom!!!
Nem vígasztalni akarlak, hanem így van, ahogy írom: Neked is lesz babád, csak végig kell járnod valamiért ezt az utat! Talán a fejlődésünk része, nem tudom...az a lényeg, hogy közben CSAK ELŐRE nézz, mint a szemellenzős ló: soha nem oldalra, hogy más hol tart!!! Ha pedig kiakadsz, gyere, itt vagyunk egymásnak!!!
Ölellek!!!

vikk12 2009.09.09. 21:38:08

@gyerebaba.hu:
Szia Laura!

Köszi azt a sok-sok mindent, amit írtál. Én nem igazán merültem bele ezekbe a dolgokba eddig, mindig rábíztam magam a dokimra. Tudom, elég hiszékeny típus vagyok, de egyszer kérdeztem tőle, hogy magyarázza el, hogy miért nem sikerülnek az inszemek, hát nem nagyon tetszett neki a kérdés. A másik meg az, hogy nem tudom, hogy nálatok Pesten hogy van, de itt Győrben két doki van csak, kevés az idő és nagyon sok a beteg. A három inszem alatt, amikor mentem hormon és peteérés vizsgálatokra akkor a doki és a nővérek sem részletezték nekem, hogy milyenek az értékeim.
Amúgy ma telefonáltam nekik nagy szívdobogások közepette, és azt mondták, hogy a szeptemberi TB keretről már lecsúsztam, de amint megjön telefonáljak és megmondják, hogy októberben bele férek-e a keretbe és megcsinálják a lombikot. Kíváncsian várom már, bárcsak október eleje lenne már!!!!!!!!!!!!

Viki

vikk12 2009.09.10. 22:03:28

@vikk12:
Sziasztok Lányok!

Lenne egy kérdésem, ti biztos jártasabbak vagytok benne, mint én, hogy mi a hosszú és a rövid protokoll között a különbség? Ezt a Kaáliban alkalmazzák?
Ma megint telóztam a Kaáliba, hogy kérjek a férjemnek andrológiára vizsgálatot, mert már több mint fél éve nem jártunk az intézetben, de kifogtam szerencsétlenségemre egy ritka bunkó nővért. Alig engedte, hogy elmondjam neki, hogy mit szeretnék az hogy kérdezzek is tőle valamit szinte lehetetlen volt. Nem vettem a szívemre, azzal nyugtattam magam, hogy biztos csak rossz napja volt. Az ilyen emberek nem valók erre a pályára!!!!!!!!!!!!!!!!!

Üdv mindenkinek!
Viki

Agyalfű · http://vagyfokozas.hu/ 2010.05.10. 23:13:54

Sziasztok!

Aki a gynex után érdeklődik, szeretnék nekik egy weboldalt javasolni:

vagyfokozas.hu/gynex-30-ml-energy.html


süti beállítások módosítása