Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

Előkerültünk... és hoztunk is valamit

2010.05.06. 16:54 - gyerebaba.hu

 Kedves Mindenki!

 

Engedjétek meg, hogy elnézést kérjük azért, hogy ilyen hosszú időre eltűntünk, de két fontos dolog kötötte le az időnk nagyrészét. 

Az egyik lányunk, Ajna Viola, aki - bár már elmúlt fél éves - még mindig 24 órás szolgálatot jelent. A róla készült képeket megnézhetitek, ha a képre kattintotok!

A másik fontos dolog, hogy írtunk egy könyvet! A szándékunk nem az volt, hogy egy "jajdenehézvoltezahatév" típusú könyvvel bővítsük az amúgy is - legalábbis blogok szintjén létező - rengeteg önéletrajzi ihletésű írást, hanem egy olyan szakirodalmat szándékoztunk létrehozni, ami teljesen egyedi a piacon. A jelen pillanatban - általunk ismert - szakkönyvek ugyanis kizárólag a babavárás fizikális oldalával foglalkoznak. Véleményünk szerint - bár a fiziológia is fontos - a lelki harmónia legalább annyira sokat számít. 

Több mint hat év rengeteg idő, főleg ha az ember napi szinten órákon keresztül foglalkozik egy adott témával. Úgy gondoltuk, hogy ennyi tapasztalat nagyon sokat segíthet olyan pároknak, akik elindultak azon az úton, melyen Ti is jártok. Ez az elv vezérelt minket, amikor ezt a könyvet létrehoztuk. Úgy érezzük, hogy ha egy ilyen könyv 6 évvel ezelőtt a birtokunkban lett volna, nagyjából a felére csökkentette volna azt az összeget, amit ezalatt az idő alatt elköltöttünk ilyen célra és rengeteg időt, fájdalmat spórolt volna meg nekünk. És hogy lássátok, mennyi minden fér bele 120 oldalba, megosztjuk veletek a tartalomjegyzéket.

A könyvet pár napon belül végleges formájába öntjük és rendelkezésetekre bocsájtjuk. Először a hírlevélre feliratkozottak kapnak lehetőséget, hogy - némi kedvezménnyel megtoldva - hozzájussanak a Baba - lombikból című könyvhöz, majd körülbelül egy hét múlva teljes nyilvánosságot kap a "nagy mű"!

Reméljük, nagyon sok embernek lesz segítség ez a könyv, sok időt, pénzt és fájdalmat spóroltok meg vele...

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr181979403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nelli2010 2010.05.31. 15:52:36

Hello, egy nagyon részletes tartalomjegyzéket olvasunk nálatok, gratulálunk a nagy munkához. Mi is elég sokat tudunk a lombikbaba témáról személyes érintettség lévén :-) Mi is vezetünk egy blogot hogy másoknak is segíthessünk a lombikbabás tapasztalatainkkal: nelli2010.blog.hu

Felicitasz · http://felicitasz.blog.hu 2011.05.24. 16:26:27

Gratulálok a könyvhöz. Tegyél be légy szíves egy trackbacket innen,
felicitasz.blog.hu/2009/10/18/ha_nem_jon_a_baba_3_a_segitsegkeres_dilemmai
trackback értelemszerűen a szöveg alatt,
hogy aki engem olvas az megtalálja az ajánlótokat.

A meddőségi kezelés nekem nem témám (hála az égnek), de nagyon nagy szükség van normális szakirodalomra. Köszi hogy megosztjátok az összes tapasztalatotokat.

gyerebaba.hu 2011.05.25. 09:43:37

Kedves Felicitasz! Köszönjük a lehetőséget, éltünk vele! Reméljük sok embernek tudunk segíteni, úgyhogy - bár nálunk már kézzel fogható az "eredmény" :) - tovább dolgozunk...

És gratulálunk a blogodhoz, rengeteg hasznos anyag van rajta!!!


süti beállítások módosítása