Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

e-mail

2009.08.01. 16:45 - gyerebaba.hu

Sziasztok Sorstársak!

 

Végre hozzájutottam, hogy közös a e-mailünkre küldött levelekre válaszoljak! :)
Elnézést a sok várakozásért! Ezentúl igyekszem azonnal válaszolni, írjatok bátran, ha bármi privát kérdésre szeretnétek választ kapni!

Cím:

gyerebaba@gmail.com

 

Üdv: A Gyerebaba Csapata nevében: Till :) /Laura/

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr431281694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

másodszor 2009.10.17. 19:22:33

Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra. szeretnék segítséget kérni tőletek, főleg azoktól akiknek mostanában sikerült a gyermekáldás.Már van egy kisfiam és szeretnénk tesót. Visszamentem ahhoz az orvoshoz akinél a kisfiamat szültem, de
már eltelt 3 év, és még mindig nem sikerült.Szeretnék orvost váltani, de nem tudom melyik klinikára menjek,hol találok megbízható orvost, aki ha arra lesz szükségem lombikkal is foglalkozik.A kisfiam inszemináció segítségével fogant, ezért még a lombik előtt kíváncsi lennék egy másik orvos véleményére, mert lehet, hogy még tudna a lombikon kívül más megoldást.Aki mostanában vár babát, leírná nekem, hogy hova jár, és hogy a hely anyagilag is megbízható, vagyis nem érezte, hogy csak a pénzre mennek?
Előre is köszönöm

Tapi 2009.10.20. 09:02:08

@másodszor: Szia!
Most a 2.baba előtt már voltak szintén inszeminációitok? Nekünk még nincs babánk, így nem biztos hogy tudok neked segíteni. De szerintem a Kaáli intézet abból a szempontból jó, hogy ott inszeminációt meg lombikot is csinálnak, rendesek és az elejétől a végéig egy kézben vagytok, annyi a hátránya hogy sokat kell várni, de úgy hallottam hogy most mindenütt sokan vannak(sajnos). Nézd meg a dokikat a honlapjukon!

Megkérdezhetem, hogy a kisfiad hanyadik inszeminációval sikerült anno?

másodszor 2009.10.22. 20:00:21

@Tapi: Szia!
Nézegettem én is a Kaálit, ti jártok oda? Jókat hallok róla, csak jó lenne olyan hely, amit a tb támogat, mert a Kaáli állítólag nagyon drága, amíg eljut az ember a lombikig. Nekem annó a kisfiam a 4.inszeminációra sikerült, de sajnos 2008-ban már volt 8 inszeminációm és semmi siker. Az orvosom nem mond semmit csak, hogy menjek lombikra. A párommal meg nem értjük, hogy ha egy gyermekem már van, akkor miért csak a lombik a megoldás? Ezért lennék kíváncsi más orvos véleményére.
Ti hol tartotok?

Tapi 2009.10.26. 11:58:40

@másodszor: Szia!
Hát gondolom azért javasolja a doki a lombikot, mert már volt 8 inszeminációtok-sajna sikertelenül. Marad a lombik, vagy a spontán próbálkozás...de azért szerintem keressetek egy jó dokit, és kérdezzétek meg a véleményét.
Mi most nem járunk sehova, a Kaáliba megyünk konzultációra(jövő héten, első alkalommal). Nem tudom, hogy ott mit és hogyan kell fizetni, de eddig is szinte mindenütt fizettünk (volt ahol nem keveset). A Kaális lesz a 3.doki, akit próbálunk, úgyhogy nagyon reménykedünk hogy végre jó kezekbe kerülünk! Inszeminációra kell mennünk(még nem volt), ha addig nem történik meg a "csoda"...itt tartunk 2,5 év után :-(

Szép napot!

másodszor 2009.10.30. 18:52:27

@Tapi: Szia!
Gondolok majd rátok a jövő héten, hogy a doki szimpi legyen. Az jó ,hogy még nem volt inszemetek, mert ha addig nem jön össze az biztos segít. Elsőre nekem bejött, úgyhogy szorítok nektek. Addig is olyan dolgokat csinálj ami örömet okoz, és boldoggá tesz, hogy lelkileg jó passzban legyél.Ha van időd majd írjál, hogy mi történt.
Sok sikert.

Tapi 2009.11.03. 08:52:36

@másodszor: Szia!
Köszönöm szépen, hogy gondoltál ránk! Elsőre nagyon pozitív benyomásaim születtek a Kaáliról, a doki is szimpatikus! Normálisan elmagyarázott mindent, válaszolt a kérdéseinkre, és tényleg ránk figyelt, amíg nála voltunk :-)
A következő ciklusban, Karácsony előtt megyünk az első inszeminációra(addig vérvétel, UH) és minden a lehető legjobban fog alakulni :-) Új reményt, erőt kaptunk tegnap, tökjó!

Tapi

gyerebaba.hu 2009.11.12. 16:00:53

@másodszor:
Szia! :) Üdv itt köztünk!

(Tapi, Neked is szia :) )

Nálunk ugyanez a történet:
van már egy 8 éves kisfiunk, és 20 hónapos kora óta próbálkoztunk kistesó ügyben, sajna "házilag" hiába. 2003 márciusától kezelgettek minket rengeteg helyen, végül a bpesti kaáliban sikerült a Kishugi, aki most született októberben :) - 4 inszem és 4 lombik eredménye!
Kérdezz nyugodtan, segítünk!!!!! És NEKTEK IS SIKERÜLNI FOG!!!


süti beállítások módosítása