Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

Változások

2011.04.12. 10:32 - gyerebaba.hu

Címkék: facebook meddőség

Ismét komoly változások léptek életbe az oldalon. Sokat dolgoztunk a háttérben, s ennek eredményét kezditek látni a blogon.

 

Egyrészt felkerültek a "Tetszik"-gombok a cikkekhez, lehet kérem megosztani, lájkolni... :)

Másrészt elindult a blog Facebook-os csoportja is "Babát szeretnénk" néven, amihez csatlakozzatok és hívjatok meg minél több embert. Köszönjük előre is! A csoport oldalán pedig - Magyarországon egyedülálló módon - közvetlenül a Facebook-on is meg tudjátok venni a könyvünket:

A Gyerebaba blog Facebook-os csoportja

A csoport tagjainak pedig megosztottunk pár izgalmas részletet a könyvből. Jó olvasgatást!

 

Újabb jó hír, hogy egy erdélyi kiadó érdeklődött a könyv iránt, úgyhogy a tárgyalások lezárulta után Erdélyben is meg fog jelenni a könyv, ráadásul - Magyarországgal ellentétben - valószínűleg hivatalos könyvforgalomban lehet majd megvenni. Amikor ez aktuálissá válik, természetesen írni fogunk róla.

Ennek kapcsán kicsit át is alakítjuk a könyvet (például a netes verzióval ellentétben 2 oldalas és A5-ös formátumot kap) és aktualizáljuk is.

 

A blog élete annyiban alakul át, hogy igyekszünk sokkal rendszeresebben készíteni bejegyzéseket, tájékoztatni benneteket a legújabb kutatásokról, érdekes cikkeket megosztani. Úgyhogy nem hagyunk benneteket magatokra!

 

Egy másik projekt keretében blogunk magára vállalta a Wikipédia meddőségi szócikkeinek megírását is. Mivel ez a terület teljesen feltérképezetlen a magyar wikin, bőven el leszünk látva munkával. Ennek első megnyilvánulását már meg is lehet tekinteni: a Meddőség, Női meddőség, Férfi meddőség és az Ismeretlen eredetű meddőség szócikkek készültek el teljes egészében. Jelen pillanatban az angol Wikipédia struktúrája szerint dolgozunk, de ha van javaslatod, hogy milyen szócikkek legyenek elsősorban kidolgozva, szívesen vesszük!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr752819682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása