Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

Itt az ígért újabb infó a könyvről!

2010.07.27. 06:00 - gyerebaba.hu

Címkék: terhesség lombikprogram teherbeesés

Már csak egy hét a megjelenésig!!!

S most beszéljünk arról, ami mindenkit nagyon izgat: a könyv áráról!

Amikor gondolkoztunk, hogy mennyibe kerüljön a könyv, akkor az az ötletünk támadt, hogy a legegyszerűbb, ha megkérdezünk titeket. Ezért az első 100 hírlevél-feliratkozónak kiküldtünk egy levelet, hogy írják meg a tartalomjegyzék alapján mennyit szánnának erre a könyvre. A beérkező összegek alapján a "Baba - lombikból, kézikönyv gyermekáldáshoz" című 120 oldalas anyag végső ára:

 

4500 Ft!!!

 

Szeretnénk azok dolgát is megkönnyíteni, akik vagy ódzkodnak a netes vásárlástól, vagy nem szeretnek képernyőn olvasni, ezért nyomtatásban, utánvéttel is megvásárolható a könyvünk. Ennek természetesen van nyomtatási és postaköltsége (+2000 Ft).

 

Mi sem akarunk elmaradni az újabb internetes trendektől, ezért nálunk is van garancia!

Ha semmi új információt nem nyújtott a könyv, vagy nem azt kaptad, amit megígértünk, akkor egy éven belül kérdés nélkül visszafizetjük Neked a könyv árát!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr892162219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása