Utolsó hozzászólások

Kedvenceink

bejegyzések, kommentek 

...és néhány szó magunkról... :)

2008.06.14. 22:02 - gyerebaba.hu

Címkék: terhesség genetika meddőség életmód inszemináció lombikprogram

Hogy érthető legyen a blogszerkesztők "téma iráni elkötelezettsége", néhány szóban bemutatkoznánk:

Házaspár vagyunk, és 5 év 3 hónapja küzdünk egy kistesóért...
Orvosi diagnózis: másodlagos meddőség - mert ilyen is van ám, bizony...
7 évvel ezelőtt, mikor (tervezett babaként, azonnal spontán terhességből!) megszületett a kisfiunk, még csak hírből ismertük a meddőség fogalmát és a lombikprogramot, és álmunkban sem gondoltuk volna, hogy ezen egyszer mi is keresztülmegyünk... (idáig 4 inszemináción és 2 lombikon vagyunk túl).
Ez egy olyan "jelenség" tehát, amely nincs tekintettel semmire és senkire, függhet genetikától, életmódtól, betegségektől, de van, hogy nincs is rá orvosi magyarázat...

A továbbiakban a meddőség felismerését, típusait, kezelési lehetőségeit fogjuk boncolgatni, nomeg természetesen azt, hogy hová forduljunk, mi vár ránk, mi mennyibe kerül...
Minden érintett (megoldást kereső és megoldást már megtalált - babás :)) sorstárs véleményére számítunk!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://gyerebaba.blog.hu/api/trackback/id/tr4520660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kriszta80 · http://20070907.freeblog.hu/ 2008.06.15. 18:23:47

Sziasztok! Nálunk én voltam a ,, ludas,, Egy olyan anyagot termelt a szervezetem ami elpusztitotta a spermiumokat.... (nem csak a férjemét mert csináltak teszteket! Szóval ez nem az összeférhetetlenség!!! ) Tehát esélyük sem volt,hogy feljussanak a méhemig....
Kivizsgálása ugy történt,hogy programozott együttlét után megnézték mennyi élő s milyen aktiv spermák voltak odabent... Sajna 14óra elteltével szinte már nem is láttak túlélöt!(Pedig köztudott,hogy 3napig életképesek.)
Tünete nincsen,maximum annyi,hogy soha nem kaptam el semmi fertözést mig a nők kb 70százaléka kapott már valamit strandon,illem helyen!
Elvileg kikezelni nem lehet,legalábbis nekem azt mondta a dokim.Viszont kinőni kilehet a jelek szerint mert végül spontán sikerült Zsófikám!


süti beállítások módosítása